kovonsultpizza

szoveg9
Bemutatkozás  016a  017a  22a
23a  21a  Kenyérlángos  20A
25a  Kedvezmények  Kiszállítás  Hidegtálak
26a  27a

 
 

 

Fitness Slim Pizzák és Fitness Saláták

Fontosak vendégeink VÉLEMÉNYE, ezért elhoztuk nektek a változást!

(Fitness Slim Pizza tésztánk 40%-al kevesebb kalóriát, csökkentett szénhidrátot és növelt rosttartalommal és vitaminokkal készülnek a TELJES KIŐRLÉSŰ TÖNKÖLYBÚZA és ZABLISZTNEK köszönhetően.

Kérheted magvakkal felturbózva Lenmag, Tökmag, Napraforgó, Szezámmag!)

 

3+1 Aki egy rendelés alkalmával 3 db 28 cm-es pizzát
kér az 1 db 28 cm-es sonkás, sonkás-gombás,
sonkás-kukoricás, margaréta, kukori,
pizzák közül választhat
AJÁNDÉKOT!
 VAGY VÁLASSZ 2 db 1L-es rostost  AJÁNDÉKBA!!!
 
2+1 2db 45cm-es pizza vásárlása esetén AJÁNDÉK1db 28cm-es sonkás, sonkás-gombás, sonkás-kukoricás, margaréta, kukori pizza.

VAGY VÁLASSZ 2 db 1L-es rostost  AJÁNDÉKBA!!!

 

Kedves vendégeink!
Címenként 200 Ft kiszállítási költséget számolunk fel.
Csomagolási díj egységesen 150Ft kivéve a családi pizzadoboz az 200Ft.
Megértésüket köszönjük!

 

 Üdvözlöm, Láda Zsolt vagyok!

Sokat gondolkoztam mit is kellene ide írnom, mert ugyebár más ehhez hasonló helyeken azt szokták írni hogy milyen jó és tuti az ő étele/üzlete. Ezt sajnos nem én illetve nem mi fogjuk eldönteni, hogy kinek mi tetszik, és ízlik, hanem ti mint vásárlók, vendégek szóval ezt nem is ecsetelném.

 

Inkább azt írnám le, hogy mi miatt is jött létre ez a hely.

 

Mindig is szívügyem volt az étel, mert imádok enni, de persze nem akármit! Úgy vagyok vele ha már eszek egyek normálisat és ha fizetek is érte, akkor meg pláne fontos hogy minőséget kapjak. Gondolom  ezzel ti is így vagytok.

 

Sok mindenkivel bezséltem az elmúlt időben- fiatalokkal, felnőttekkel egyaránt- és valamennyien osztják azt a véleményt, hogy itt , Hajdúböszörményben nem igazán van lehetőség minőségi ételt venni és enni.

 

Ebből jött az ötlet, hogy csináljunk egy ételkiszállító szolgáltatást. Azért építettem fel ezt az üzletet, hogy jót és finomat adjak nektek böszörményieknek, de nem drágán, hanem elfogadható korrekt áron. Inkább többet adok kevesebbért, mert sok kicsi sokra megy alapon, mindenki jól jár, és ez az igazi üzlet alapja. Ez az a hely, ahol az alacsony ár és a jó minőség megfér egymás mellett.

 

A receptet illetve a segítséget egy olasz sráctól, Giancarlo diFrancesco-tól kaptam, akivel pesten ismerkedtem meg egy Olasz vendéglátó helyen, ahol dolgozott. Szimpatikus gyerek volt számomra dobálta a pizzákat össze-vissza. :) Lehívtam magunkhoz egy hétre, hogy segítsen nekünk a recept illetve a pizzák kialakításában. Amikor összeültünk, hogy megbeszéljük a pizza receptúrákat arra gondoltunk mi lenne ha, a böszörményben kapható pizzákat gyúrnánk össze az Olasz pizza tésztával.Így megmaradtak a magyar nevek és feltétek, de Olasz alapra tettük őket amit KÖVÖN sütünk meg, ezzel érve el az Olasz stílust.

 

Röviden így tudnám összefoglalni történetünket!

 

Ha kóstoltál már minket akkor egészségedre, ha nem akkor pedig itt az ideje ;)

 

Üdv: ZSOLT

 

Allergén összetevők:

 

Nyitvatartás

nyitvatartas

sodexo

otpszepkartya02